Indie Dance

DJ Svogers fredags track – uge 10

Så blev det fredag – og som nævnt andetsteds, vil vi hver fredag forsøge at forsøde din weekend med et track, som vi selv har haft i tankerne hele ugen. I denne uge var opgaven nem, for vi er ret begejstret for amerikanske Perseus, som også er på spillelisten her i marts. Enjoy “Cool Runnings”…

Du iøvrigt kan følge Perseus på Facebook her; http://www.facebook.com/Perseus1980

Rigtig god weekend!

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger

Our latest post…

Categories

%d bloggers like this: