Dance, Funk/R&B, House, Indie Dance

DJ Svoger’s fem velkomstkram…

Vi synes det er toppen af poppen, at der er så mange nye DJ Svoger venner, der i de sidste par dage har “synes godt om” DJ Svoger på Facebook. Du må meget gerne hjælpe os til at vokse, ved f.eks. at poste et DJ Svoger link på din Facebook væg og lok gerne endnu flere med ind i dansehulen. I vil alle blive gavmildt belønnet med hits, events og hemmelige spillelister.

Så for at vise vores taknemmelighed og give et funky velkomstkram til de nye – så er her fem stærke tracks… hvor der både er genhør med gode gamle Snap, Jackson 5 og Imagination (hvis du lytter godt efter) – men som du formentlig ikke har hørt dem før.

Husk i øvrigt ugens fredags frækkert her på DJ Svoger… men inden vi når dertil, skal du unde dig selv, at spille dem her højt;

“Oops Up” (Remix) – Snap

“Dancin’ Machine” (Moonwalkman Remix) – Jackson 5

“Changes” (Ron Basejam remix) – Alena

“What They Say” – Maya Jane Coles

“How Deep Is Your Love” – The Rapture

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

The latest compilation of cool, melodic house tracks is out for your listening pleasure. New look but same high quality... Link in bio to direct streaming on Soundcloud. Happy New Year to all of you from yours truly. To celebrate here is a "Best of 2017" ... Link to Soundcloud Player in bio Just in time for the holiday season! Link to Soundcloud i bio. New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt
%d bloggers like this: