Electronic

Lulu Rouge – Top 3 tracks…

Det er nok ikke alle, der er lige enige i, at de nedenstående tracks er Lulu Rouge’s top 3. Men måske danser vi bare forskelligt. Danske DJ Buda og DJ T.O.M er sammen Lulu Rouge. Men selvom de har lavet et hav af fede tracks med praktisk alt, hvad der kan krybe og gå på electronica scenen, kan det for en ung 45 årig, stadig være en udfordring at danse til Lulu Rouge. DJ Svoger har dog rytmisk forsøgt sig frem – til de tre nedenstående numre – og hvis man kaster nogle sine mere udsvævende Savage Rose moves ind, så går det.. fordi beatet ofte er så fedt.

Men du kan jo selv prøve dig frem… Fat Berri’s inviterer til Lulu Rouge aften, lørdag d. 17. marts 2012 på TS Bar i Studiestræde, hvor Lulu Rouge selv står bag pulten. Læs mere her;

“Gógó” (Lulu Rouge Remix) – Kúra

Natural Blues (Lulu Rouge & Stella Polaris Remix) – Moby

“Sweeter Than Sweet” (Original Mix) – Lulu Rouge

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

The latest compilation of cool, melodic house tracks is out for your listening pleasure. New look but same high quality... Link in bio to direct streaming on Soundcloud. Happy New Year to all of you from yours truly. To celebrate here is a "Best of 2017" ... Link to Soundcloud Player in bio Just in time for the holiday season! Link to Soundcloud i bio. New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt
%d bloggers like this: