Playlists

DJ Svoger to go – nu også i iTunes!

Nu kan du nemt og for få penge, hente marts måneds spilleliste ned på din iphone/pod/pad/tunes. Vi har nemlig på opfordring fra een af vores gode venner, fået oprettet DJ Svoger i iTunes. Det eneste du skal gøre, er at søge efter DJ Svoger i Tunes og herunder finder du spillelisten for marts, som du dermed nemt kan erhverve dig.

Desværre havde iTunes i denne måned kun ni ud af de ti udvalgte tracks – så det sidste track må du eventuelt hente på http://www.beatport.com.

Vi håber, at dette er med til at gøre det nemt for dig. Det betyder endvidere, at du fremover ikke behøver at være online, f.eks. når du rejser eller løber, for at kunne lytte til DJ Svogers udvalgte tracks.

I fremtiden vil vi gøre flere spillelister tilgængelige i iTunes, så følg blot med her på Bloggen, hvor vi nok skal holde dig orienteret.

DJ Svoger to go…

http://www.apple.com/dk/itunes/

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

The latest compilation of cool, melodic house tracks is out for your listening pleasure. New look but same high quality... Link in bio to direct streaming on Soundcloud. Happy New Year to all of you from yours truly. To celebrate here is a "Best of 2017" ... Link to Soundcloud Player in bio Just in time for the holiday season! Link to Soundcloud i bio. New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt
%d bloggers like this: