Chill Out, Deep House

“We Want To Thank All Our Friends” – Session Victim

Så sparker DJ Svoger din uge blidt i gang, efter en formentlig festlig weekend. Vi kører den ind helt lavt, med Session Victim’s meget passende og helt mellow track “We Want to Thank All Our Friends”… for måske er det bare os – men vi havde ikke været overrasket, hvis der havde stået Moby og ikke Session Victim fra Lüneburg i Tyskland, som afsender på dette track – døm selv;

Læs mere om Session Victim her; http://www.myspace.com/sessionvictim

 

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger

Our latest post…

Categories

%d bloggers like this: