Indie Dance

DJ Svogers Euro-Indie dance tracks

Indrømmet. Der er meget amerikansk musik på DJ Svogers hylder. Men som modvægt tænkte vi at I skulle fornøjes med lidt Euro-Indie dance. Hermed således tre spor der tæller svenske Jonas Rathsman, franske Yelle og tyske Kris Menace – alle tre yderst dansable og ualmindeligt værdige til en  promovering her på DJ Svoger.

Jonas Rathsman – ”Tobago”

 

Yelle – “Que Veux Tu” (Madeon Remix)

  

Kris Menace – ”Stars on 33- Keep on dancing (Let the Music guide you EP)

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger

Our latest post…

Categories

%d bloggers like this: