Dance, Deep House, Disco, Funk/R&B, House, Indie Dance, Nu Disco, Playlists

DJ Svoger’s lækre lørdagsliste

Det er lørdag aften og du står garanteret og har brug for ti blandede og stærke tracks til din lørdag aften. Derfor tænkte DJ Svoger, at vi gerne ville fejre en god uge her på Bloggen og ikke mindst på vores Facebook side, med en ny fresh spilleliste, som vi blot har kaldt DJ Svoger’s lækre lørdagsliste.

Men vi synes selvfølgelig, at du skal have musikken på iPod, så derfor har vi også gjort listen klar i iTunes, hvor du blot søger på DJ Svoger og så kommer alle vores spillelister frem. Det er lidt federe, end med alle de YouTube videoer… og du må gerne rate spillelisterne, hvis du orker.

Husk i øvrigt, vi vil gerne have flere venner på vores Facebook side, så hvis du vil dele den gode musik på DJ Svoger til dine Facebook venner og opfordre dem til at komme med i hulen, kan du f.eks. blot poste DJ Svoger’s lækre lørdagsliste på din Facebook væg  (hvilket du jo blot gør, ved at kopier denne sides url adresse og sætte den ind i “hvad har du på hjerte” feltet og tryk enter:-)

Rigtig funky weekend og så er det bare med at skrue op!

“Money’s Too Tight To Mention” (Original Mix) – Valentine Brothers

“Good Time” – Leela James

“Showgirl” – Bluey Robinson

“Loleatta” – Fuzzy Heads

“Want You In My Soul” (Hot Toddy Remix) – Lovebirds

“Optimistic” (Fabulous & Jones Vocal Mix) – Bobby D’Ambrosio

“Deeper” feat. Imaani (Baggi Bagovic & Soul Conspiracy Club Mix) – Copyright

“Wondrous” feat. Susu Bobien – Danny Clark & Jay Benham

“DeLorean’s Groove” feat. Amy Douglas (Manik Retro Mix) –  Lazaro Casanova

“Spread My Wings” feat. Mina Jackson (Jinkzilla Mix) – The Jinks

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

The latest compilation of cool, melodic house tracks is out for your listening pleasure. New look but same high quality... Link in bio to direct streaming on Soundcloud. Happy New Year to all of you from yours truly. To celebrate here is a "Best of 2017" ... Link to Soundcloud Player in bio Just in time for the holiday season! Link to Soundcloud i bio. New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt
%d bloggers like this: