Indie Dance

Punks Jump Up feat. Dave 1 – “Mr. Overtime”

Tracket er ret funky på den fjollede måde, hvilket normalt ikke ville være nok til kærlighed fra DJ Svoger, men når det ledsages af en video med pastel neonfarver, disko grafik og en cool Ford Mustang tur, så må man overgive sig – gi’ Punks Jump Up en chance og ha’ en fantastisk onsdag aften!

Alle der ikke er superklar på hvem ham Dave 1 egentlig er, så er det ham fra Chromeo – som nogen måske kan genkende, hvis man lytter godt efter… http://en.wikipedia.org/wiki/Chromeo

Discussion

One thought on “Punks Jump Up feat. Dave 1 – “Mr. Overtime”

  1. Cool video!

    Posted by Den anden Svoger | 25. April 2012, 22:35

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

The latest compilation of cool, melodic house tracks is out for your listening pleasure. New look but same high quality... Link in bio to direct streaming on Soundcloud. Happy New Year to all of you from yours truly. To celebrate here is a "Best of 2017" ... Link to Soundcloud Player in bio Just in time for the holiday season! Link to Soundcloud i bio. New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt
%d bloggers like this: