Dance, House

DJ Svoger’s fredags track – uge 17

Endnu en glad uge her på DJ Svoger danser nu mod udgangen og som hver uge, skal dette ikke gå stille for sig. Heller ikke i denne her uge, hvor DJ Svoger har været i festhumør hele ugen. Så denne uges fredags track rummer lidt af det hele; et super funky beat, super vokal, genkendelsens glæde og ikke mindst, alle de ingredienser der skal til, for at weekenden kan blive danset godt og grundigt ind.

Pas nu vildt godt på hinanden, skru op for musikken, skrål med på Manolo’s opdaterede version af Corona’s klassiker “Night Rhythm” og dans… like there’s no tomorrow!!!

Ha’ en helt fantastisk weekend!

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

The latest compilation of cool, melodic house tracks is out for your listening pleasure. New look but same high quality... Link in bio to direct streaming on Soundcloud. Happy New Year to all of you from yours truly. To celebrate here is a "Best of 2017" ... Link to Soundcloud Player in bio Just in time for the holiday season! Link to Soundcloud i bio. New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt
%d bloggers like this: