Disco, House

DJ Svogers fredags track – uge 18

OK…

Så bliver det ikke meget gladere. Helt og aldeles umuligt er det at sidde  stille til “Pretty Baby” feat. Hard Ton fra mesteren Dimitri from Paris himself i samarbejde med DJ Rocca. Vi synes dette nummer var helt rigtigt og ualmindeligt velvalgt i denne uge hvor sommeren første gang tittede frem så det smagte af mer’

Svoger² hæver cocktail-glasset og kaster forårs-glade weekend-fornemmelser din vej …

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger

Our latest post…

Categories

%d bloggers like this: