Nu Disco

DJ Svoger’s fredags track – Uge 19

Så er Svogeren klar med endnu et pivfrækt fredags track. I denne uge har danske Dato’s “Set Me Free” kørt højfrekvent hos Svogeren, blot for at blive bedre og bedre i løbet af ugen. Den oplevelse vil vi gerne dele, ved vidende, at et særligt “Satin Jackets remix” af samme nummer snart rammer os. Men vi gider ikke at vente og det skal du heller ikke. Så lad det originale mix af “Set Me Free” taktfast være soundtracket til fredagens første fristelser og derefter rulle dig glad igennem weekenden…

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger

Our latest post…

Categories

%d bloggers like this: