Funk/R&B

Kristi Himmelfarts krammer…

Der er intet som lidt soulful rhythm’n blues til opvarmning, inden dagens himmelfart og de almindelige “Social Climbing” øvelser… DJ Svoger nyder fridagen i selskab med bl.a. Hudson Mohawke’s gode “Ooops” og inviterer dig hermed til at gøre det samme – god fornøjelse!

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger Check out the latest release of melodic goodness on Soundcloud.com/djsvoger ... #thenaiharn #thenaiharnphuket #schulzbycrowd Enjoy my new set on Soundcloud.com/djsvoger

Categories

%d bloggers like this: