Dance

DJ Svoger’s Fredag Track – Uge 20

Rygter vil vide at sommeren er lige på trapperne og DJ Svoger er i den grad klar, både til lidt mere varme og lidt upbeat udendørsstemning… så denne dejlige fredag, skruer vi lidt op for varmen og ikke mindst bassen med Kid Massive’s supertrack “Just Want You” feat. Yota – der er særlig funky og bassy i dette club mix. Så nu har du alle chancer for at komme flot og dansende ind i weekenden…og forhåbentlig sommeren!

 

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger

Our latest post…

Categories

%d bloggers like this: