Indie Dance, Nu Disco

DJ Svoger’s fredags track – Uge 21

Så er der kosmisk karma fra Svogeren i form af The Cosmic Playerz, der kommer “med fred” og som er denne fredags udvalgte spor til din weekend. Svogeren har altid været glad for brugen af vocoder. Og denne gang er ingen undtagelse… God Pinse!

 

Glem ikke at der er nyt fra DJ Svoger i næste uge, hvor vi bl.a. frigiver Juni-listen. Det falder sammen med fredags-fejringen, så vi kan love at det bliver noget særligt – det bliver en aldeles fremragende liste, bl.a. med sprit-nyt fra Flight Facilities!

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger

Our latest post…

Categories

%d bloggers like this: