Disco

DJ Svoger’s Pinse Pop

Solen skinner dejligt, efter den har danset hele natten og nu skal vi langsomt i gang igen… vi har stukket hånden dybt ind i reolen og fundet Joyce Sims’ vidunderlige disco track fra ’87 “Come into my Life”, som er alt for fedt til, ikke lige at dele med Svogerens venner:-)

DJ Svoger har i øvrigt været i laboratoriet og inden du ser dig om, så sidder du med den spritnye juni spilleliste mellem hænderne, som du igen i denne måned roligt kan glæde dig til…

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

The latest compilation of cool, melodic house tracks is out for your listening pleasure. New look but same high quality... Link in bio to direct streaming on Soundcloud. Happy New Year to all of you from yours truly. To celebrate here is a "Best of 2017" ... Link to Soundcloud Player in bio Just in time for the holiday season! Link to Soundcloud i bio. New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt
%d bloggers like this: