House

DJ Svoger hylder Distortion…

Så rykker Distortion ind i City og DJ Svoger glæder sig til både gadefesten, Pete Tong og en lang række andre fede line-ups, hvor bl.a. Zoo Bar og Urban Outfitters’ arrangement ret underholdende ud. Se programmet via nedenstående link.

Men Svogeren starter allerede festen nu og blandt meget fantastisk musik, der skal nydes i dag, starter vi med Roberto “Manolo” Rodriguez’s “I Believe In You”, som lidt warm up og en hyldest til Distortion og ikke mindst, gode gamle København!

http://cphdistortion.dk/city

http://www.petetong.com

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger

Our latest post…

Categories

%d bloggers like this: