House

DJ Svoger hylder Distortion…

Så rykker Distortion ind i City og DJ Svoger glæder sig til både gadefesten, Pete Tong og en lang række andre fede line-ups, hvor bl.a. Zoo Bar og Urban Outfitters’ arrangement ret underholdende ud. Se programmet via nedenstående link.

Men Svogeren starter allerede festen nu og blandt meget fantastisk musik, der skal nydes i dag, starter vi med Roberto “Manolo” Rodriguez’s “I Believe In You”, som lidt warm up og en hyldest til Distortion og ikke mindst, gode gamle København!

http://cphdistortion.dk/city

http://www.petetong.com

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

The latest compilation of cool, melodic house tracks is out for your listening pleasure. New look but same high quality... Link in bio to direct streaming on Soundcloud. Happy New Year to all of you from yours truly. To celebrate here is a "Best of 2017" ... Link to Soundcloud Player in bio Just in time for the holiday season! Link to Soundcloud i bio. New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt
%d bloggers like this: