Chill Out, Deep House

DJ Svoger’s Wednesday Wonder…

Solen står højt over København og nogle gange, er det egentlig ingredienser nok til en rigtig god dag. Hvis den måske lige skulle have et lille ekstra twist, så kunne det måske være lyden af Jeremy Glenn’s “New Life” i et Perseus ‘Summer of 83′ Remix’… det virker for Svogeren og hvem ved, måske det også virker for dig – ha’ en vidunderlig onsdag!

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger

Our latest post…

Categories

%d bloggers like this: