Disco, Funk/R&B

DJ Svoger’s mandags funk

Så sad man lige der og tørrede roligan farverne af kinderne, mens man tænkte over, hvor festen egentlig blev af… men bare rolig, for festen er lige her – hos din bedste DJ Svoger. Alle ved jo, at disco funk er godt om mandagen, så vi pimper lige din mandag lidt op med tung basgang i Ok-Ma’s “BwoyGal” – her i et funky “Lanu Remix” og jo højere, jo bedre… fortsat dejlig mandag!!

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger

Our latest post…

Categories

%d bloggers like this: