Dance, House, Indie Dance, Nu Disco

DJ Svoger’s Monday Evening Session

En ny uge har ramt Svogeren og lad os dog starte ugen, hvor vi slap sent lørdag nat… men denne gang, lige et par BPM lavere, med Satin Jackets “Hollywood” feat. Erick Cozier, men i det funky Chris Jylkke Miami Mix… vi håber, at du kan abstrahere fra den Voice Over, der kommer et par gange og siger “This is a promotional copy only” – vi skal jo alle leve:-)

Så kom mandag aften ligesom i gang, men i aften stopper vi ikke der – for du skal også høre det meget skønne, dog lidt specielle track “What’s In Your Head” fra Disclosure, som bl.a. udemærker ved et super beat…

På den fine og flotte måde, fik du danset dig frem til aftenens finale, som leveres af ingen ringere end Social Disco Club og deres dejligt mørke og halvrå housetrack “Lilt” og hvis du ikke rocker med på den, så må du nok vente helt til på fredag, hvor Svogeren i denne uge kaster lidt af en fredags frækkert efter dig, men den tid – den glæde… nu skal du rejse dig op, ud på gulvet og så skruer du helt op for Social Disco Club – det er jo mandag!!!;

Ha’ en dejlig uge!

 

 

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

No Instagram images were found.

%d bloggers like this: