Disco, Nu Disco

DJ Svoger’s Fredag’s track – Uge 25

Juhuu, så blev det allerede fredag igen, efter en spændende uge, hvor Svogeren har hørt vildt meget nyt musik og gemt de allerbedste bidder til Juli måneds spilleliste, samt det helt særlige DJ Svoger Mix, som er lige på trapperne.

Eet af numrene som vi er faldet over, er af ældre dato, men så fantastisk, at vi allerede slipper det nu – nemlig Choklate’s “The Tea”, som hermed er Svogerens fredag’s track i denne uge. Vi synes, at tracket har mest Svoger groove, i det fede “Aki Bergen Remix”, men er heller ikke værst i et “Reel People Rework” eller “The Layabout’s Main Vocal Mix”… surf på YouTube og døm selv!

Ha’ en super fantastisk weekend og husk, at det er i denne weekend, at du hurtigt kommer til at danse til den lyse morgen..!!!

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

The latest compilation of cool, melodic house tracks is out for your listening pleasure. New look but same high quality... Link in bio to direct streaming on Soundcloud. Happy New Year to all of you from yours truly. To celebrate here is a "Best of 2017" ... Link to Soundcloud Player in bio Just in time for the holiday season! Link to Soundcloud i bio. New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt
%d bloggers like this: