Pop

My Madonna monday… in a Roskilde week!

Så er det blevet Madonna mandag på DJ Svoger… så mens Roskilde folket bliver mere beskidte og larmen og hørmen tager til i styrke på Midtsjælland, stryger DJ Svoger en skjorte i Hovedstaden, til lyden af Monsieur Adi’s afdæmpede Remix af Madonna’s “Get Together”… og med hensyn til Roskilde, så står vi selvfølgelig forrest i weekenden, på primært Apollo og Cosmopol scenerne. Ikke fordi det elektroniske Roskilde line-up, rammer Svogeren lige i røven, men hver år har man jo lov til at blive positivt overrasket og lære noget nyt. I år glæder Svogeren sig selvfølgelig til AmsterDance, Sage Francis, Jupiter, Addison Groove og ikke mindst Pretty Lights… men den tid, den glæde – for i aften er det Madonna tid og hvis du synes, at der er et særligt Madonna track, som du ønsker at dele med Svogeren som warm up, vil vi selvfølgelig blive endnu mere glade…

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger

Our latest post…

Categories

%d bloggers like this: