Disco

Tweeked tracks til teltet – the sound of classic camping…

Der er intet som genkendelsens glæde, når man først har lynet teltdugen op, oplevet resterne af nattens udskejelser og festen langsomt skal skubbes i gang igen… derfor får du hermed tre remix, fra det klassiske repertoire, som plejer at få folk til at spidse øre og danse med ude i sommerlandet!

Aretha Franklin – “Get it Right” (Big Funk Edit)

Diana Ross – “Boy U Turn Me” (LNTG Edit)

The Gap Band – “Dropped the Bomb” (Champagnefront Intro)

Discussion

One thought on “Tweeked tracks til teltet – the sound of classic camping…

  1. Nu har jeg lyttet i flere omgange på jeres site her. Og det er bare top i orden det I laver. Thumbs up for initiativet, for jeres smag og jeres generøsitet. Havde jeg pengene investerede jeg dem gerne i jer! Det kunne blive en god lille start up virksomhed med global perspektiv. I er fuld på højde med en af mine favorit netstationer.
    Keep on dancing fra Søren Z.

    Posted by Søren | 5. July 2012, 20:02

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

The latest compilation of cool, melodic house tracks is out for your listening pleasure. New look but same high quality... Link in bio to direct streaming on Soundcloud. Happy New Year to all of you from yours truly. To celebrate here is a "Best of 2017" ... Link to Soundcloud Player in bio Just in time for the holiday season! Link to Soundcloud i bio. New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt
%d bloggers like this: