Chill Out, Dance, Nu Disco

DJ Svoger’s Fredags track – Uge 27

Mens regnen vælter ned over Roskilde, har Svogeren fundet tørvejr og lidt Indernet. Så velkommen til ugens frække fredags track, som i denne uge, formentlig har været et af årets nemmeste valg og lad det være sagt med det samme – det er et track der rammer Svogeren lige i Tropical Euphoria hjertet, som genren kaldes.

Vi har fat i track via vores venner hos French Express, som vi tidligere har spillet tracks fra, så som Persues’ “Seychelles” og Rogue Vogue’s “When I looked at You”, som du i øvrigt med fordel kan pakke Isaac Tichauer’s “Doing What I Got” ind i. Så lur os… dette track bliver en DJ Svoger klassiker og jo, det er Brandy’s “Top of the World” som du hurtigt genkender og som du forhåbentlig nyder lige så meget som Svogeren… rigtig, rigtig god weekend og så er vi musikalsk ved at være klar til lidt solskin.

 

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

No Instagram images were found.

%d bloggers like this: