Nu Disco

DJ Svoger’s lyd af lørdag…

Svogeren bliver nødt til at dele dette fantastiske track, “Since I Don’t Have You”, fra den svenske DJ Jonas Rathsman, også selvom det endnu ikke er udgivet til køb. Så indtil det sker, må du nyde det på SoundCloud eller som her fra YouTube, hvor det er sakset fra Radio 1, da de netop har haft det som track of the week – ha’ en vidunderlig lørdag aften!

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger

Our latest post…

Categories

%d bloggers like this: