Electronic, House, Nu Disco

DJ Svoger’s Fredags track – Uge 28


Fredagens spor kommer fra den franske DJ og producer Yuksek under titlen “The Edge” – her i en version der er remix’et af Aeroplane. Nummeret er taget fra hans seneste album – “Living on the Edge of Time”, der udkom i Juni. For en konservatorieuddannet pianist er dette et ualmindeligt dansabelt electronica/house nummer. Men ligesom vi kan lide det hos DJ Svoger. Det håber vi også at I kan! God fredag …

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger Check out the latest release of melodic goodness on Soundcloud.com/djsvoger ... #thenaiharn #thenaiharnphuket #schulzbycrowd Enjoy my new set on Soundcloud.com/djsvoger

Categories

%d bloggers like this: