Electronic, House, Nu Disco

DJ Svoger’s Fredags track – Uge 28


Fredagens spor kommer fra den franske DJ og producer Yuksek under titlen “The Edge” – her i en version der er remix’et af Aeroplane. Nummeret er taget fra hans seneste album – “Living on the Edge of Time”, der udkom i Juni. For en konservatorieuddannet pianist er dette et ualmindeligt dansabelt electronica/house nummer. Men ligesom vi kan lide det hos DJ Svoger. Det håber vi også at I kan! God fredag …

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger

Our latest post…

Categories

%d bloggers like this: