Dance, Indie Dance, Nu Disco

DJ Svoger’s Fredags track – Uge 29

Mængden af god musik i denne uge, har været ganske overvældende. Hvilket DJ Svoger’s venner jo kan bekræfte, da vi har delt en stak gode tracks i denne uge, både på her på Bloggen og på vores Facebook væg… Sideløbende har vi bakset med et hav af nye tracks til August mix’et, som vi begge tror bliver vores bedste til dato – og som vi glæder os til, at løfte sløret for d. 1. august.

Dette blev også ugen hvor DJ Svoger trådte skridtet ind i det forjættede DJ land. For da alle de moderne DJ’s har deres egne selvpromo jingler… ja, så skulle DJ Svoger selvfølgelig også have et lille udvalg. Så vores nye jingles er netop blevet indspillet og klar til at blive drysset rundhåndet ud over musikken fremover. Premieren på vores nye jingles bliver i August mix’et, så hold ørerne stive. Herfra skal lyde en stor tak til de dygtige mennesker hos FreeZone Sound Design; Daniel, Bjørn, Shanna og resten af holdet, som har vundet et DJ Svoger Live set til næste fest, som en stor tak for hjælpen;) Tjek dem ud her; www.freezone.dk

Men inden da, så er det jo fredag og dermed tid til fredags hittet, som i denne uge er Lenny Kravitz tracket “Superlove”, der er blevet godt og grundigt remixet af Justin Strauss og Bryan Mette, hvilket der er kommet dette fantastiske Whatever/Whatever Remix ud af… rigtig god weekend!

…og husk løbende at tjekke vores “kladdehæfte” afsnit, øverst i højreside af bloggen, hvor vi ligger mange nye spændende tracks hver uge.

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

No Instagram images were found.

%d bloggers like this: