Disco, Electronic, Indie Dance

DJ Svoger’s Fredags track – Uge 30

Her midt i varmen synes Svogeren at I skal forkæles med noget eksklusivt og nyt. Der er tale om nummeret “Don’t Want You Back” som er debut-udspillet fra Lane 8, som har valgt at gå udenom den etablerede plade-industri. I stedet lancerer han sit første single-udspil som gratis download, og nummeret figurerer allerede på en del af de etablerede DJ’s mixtapes. Og så selvfølgelig her!

I kan downloade nummeret fra Lane 8’s Facebook side. Prisen: 1 like!

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

The latest compilation of cool, melodic house tracks is out for your listening pleasure. New look but same high quality... Link in bio to direct streaming on Soundcloud. Happy New Year to all of you from yours truly. To celebrate here is a "Best of 2017" ... Link to Soundcloud Player in bio Just in time for the holiday season! Link to Soundcloud i bio. New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt
%d bloggers like this: