Disco, House

Monday Moves

Så starter ugen. Og for mange betyder det afslutningen på sommerferien … Men uanset om det er tilbage i trædemøllen eller om der fortsat er feriestemning, skal I lige have lidt at starte ugen på …

Nummeret “Night Moves” leveres af producer Rocco Raimundo fra Monaco. Efter pladeselskabets udsagn gør hans musik lytterne “hornier than James Brown on an aphrodisiac”. Er det sandt, så husk hvor du har hørt det først!

Hvis I synes at I genkender noget Alexander O’Neal i bunden, er det helt rigtigt. Nummeret er bygget op omkring monster-sjæleren “If you were here tonight” fra 1985, ligesom at flere andre af hans numre indeholder elementer fra Luther Vandross og andre af de “helt store”.

Svogeren er opstemt. Vi håber I bliver det samme. Og husk at dele de gode musik-oplevelser med Jeres venner.

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger

Our latest post…

Categories

%d bloggers like this: