House

DJ Svoger’s Back to work track…

Mange er nok tilbage på jobbet efter en forhåbentlig god lang ferie… og måske har du brug for et track, til lige at komme ordentlig igang på.

Candi Staton’s “Hallelujah Anyway” kunne være et bud. For selvom det kan være lidt hårdt at komme igang, så er det jo bare at synge hallelujah anyway;)… bemærk at Larse, som du bl.a. genkender fra “So Long” tracket, også er featuring på dette track. Et track som vil være at finde på en kommende Defected udgivelse d. 27. august!

Hvis du ikke har fulgt med på DJ Svoger i din ferie, skal du ikke snyde dig selv for udgivelsen af vores august spilleliste, som du finder under “Månedens spillelister” øverst til venstre…eller lige herunder!

Ha’ en fantastisk uge og velkommen tilbage..!

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger

Our latest post…

Categories

%d bloggers like this: