Disco

DJ Svoger’s Fredags track – Uge 33

Denne uges Fredag track er baseret på genkendelsens glæde. For selvom Svogeren har hørt rigtigt meget ny musik i denne uge, hvor meget var rigtigt godt (tjek DJ Svoger’s Workshop, oppe til højre), så blev eet ældre track ved med at spøge… Nemlig Roberto de Carlo’s respektfulde remake af D-Train’s klassiker “You Are The One For Me”.

Et track der har det meste man kan forlange, når weekenden skal sparkes godt i gang. Roberto de Carlo er i øvrigt ikke et nyt bekendtskab for Svogeren, da vi jo havde hans track “Electric Soul Power” med på vores April spilleliste, hvilket også er et fedt track, som du måske burde genbesøge i løbet af weekenden.

Ha’ en fantastisk og festlig weekend, nyd det dejlige vejr og gerne med DJ Svoger på anlægget – jo højere, jo bedre!

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

The latest compilation of cool, melodic house tracks is out for your listening pleasure. New look but same high quality... Link in bio to direct streaming on Soundcloud. Happy New Year to all of you from yours truly. To celebrate here is a "Best of 2017" ... Link to Soundcloud Player in bio Just in time for the holiday season! Link to Soundcloud i bio. New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt
%d bloggers like this: