Disco

DJ Svoger’s Fredags track – Uge 33

Denne uges Fredag track er baseret på genkendelsens glæde. For selvom Svogeren har hørt rigtigt meget ny musik i denne uge, hvor meget var rigtigt godt (tjek DJ Svoger’s Workshop, oppe til højre), så blev eet ældre track ved med at spøge… Nemlig Roberto de Carlo’s respektfulde remake af D-Train’s klassiker “You Are The One For Me”.

Et track der har det meste man kan forlange, når weekenden skal sparkes godt i gang. Roberto de Carlo er i øvrigt ikke et nyt bekendtskab for Svogeren, da vi jo havde hans track “Electric Soul Power” med på vores April spilleliste, hvilket også er et fedt track, som du måske burde genbesøge i løbet af weekenden.

Ha’ en fantastisk og festlig weekend, nyd det dejlige vejr og gerne med DJ Svoger på anlægget – jo højere, jo bedre!

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger

Our latest post…

Categories

%d bloggers like this: