Chill Out, R&B/Soul

DJ Svoger’s præsenterer… SADEFIRI

Velkommen til intet mindre end en Danmarks premiere, lige her på DJ Svoger!

Det er blot få uger siden, at DJ Svoger fik mulighed for, at lytte til det danske Soul band SADEFIRI’s første single udspil, “In Between (Ooh Baby)”. Et track med bl.a. en klar reference til Maxwell og lignende Neo Soul bands. Nu har bandet endelig lagt nummeret op på YouTube og hvis ikke DJ Svoger skulle bakke et ungt Københavns Soul band op, hvem skulle så – oven i købet, når tracket både er top groovy og straight up sexy.

Bevares, kinddans og Neo Soul er jo ikke lige den genre, som DJ Svoger har gjort det mest i. Men det jo lørdag – en aften hvor mange gerne viser deres finter i Speedo’s og hvor SADEFIRI, vil være noget nær det perfekte valg, som et latenight soundtrack.

Læn dig tilbage, skru op for SADEFIRI… og husk hvor du formentlig hørte dem først!

Mere om SADEFIRI her; http://www.facebook.com/SADEFIRI

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger

Our latest post…

Categories

%d bloggers like this: