Indie Dance

DJ Svoger’s mandags beat…

Det er lige før at Svogeren skylder en undskyldning – for vi burde have introduceret dette track, for nogle uger siden, hvor vi hørte det første gang. For Shelby Grey har med “Wild Youth” skruet et super track sammen og mange vil nok mene, at Goldroom Remix’et er det bedste, men her får du hele fire varianter af tracket – så lyt, døm selv og del gerne dommen med Svogeren.

Men hvor om alting er, så synes vi, at tracket passer ganske fint, som soundtrack til en glad sommer mandag…

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger

Our latest post…

Categories

%d bloggers like this: