Deep House, Disco, House, Indie Dance

DJ Svoger anbefaler…

Love Not Money Records har netop udgivet EP’en “Summer Heat”… og nu er det jo sjældent, at det er alle tracks, der er lige gode på en EP. Men i dette tilfælde er det ganske tæt på. Svogeren vugger dog mest med på track to, men alt taget i betragtning, så er det en ganske fin lille håndfuld tracks, som Love Not Money Records har sendt på gaden… og i hvert fald gode nok til, at Svogerens venner da bør vide besked og selv vurdere.

Tracklisten;

1. Ellis & King – Reason (Original Mix)
2. Econix – Start Of Something New (Original Mix)
3. Lee M Kelsall – Gimme (Clouded Judgement Remix)
4. Cambie & This Is I – Just No Good (Original Mix)
5. Tough Love – Can’t Find The Words (Original Mix)

Tak til Lipstickdisco.co.uk for tippet…

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

The latest compilation of cool, melodic house tracks is out for your listening pleasure. New look but same high quality... Link in bio to direct streaming on Soundcloud. Happy New Year to all of you from yours truly. To celebrate here is a "Best of 2017" ... Link to Soundcloud Player in bio Just in time for the holiday season! Link to Soundcloud i bio. New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt
%d bloggers like this: