Dance, House

DJ Svoger’s Fredags track – Uge 35

It’s finally fridaayyyy!… og Svogeren glæder sig til weekenden, af mange grunde, bl.a. fordi vi er blevet hyret til, at komme ud og spille lidt op i morgen, samtidig med, at vi lige er ved at ligge sidste hånd på DJ Svoger’s Mixtape for September, som for at sige det på godt dansk… edderfanrøvme bliver fedt;)… Men inden alle disse små herligheder fra DJ Svoger’s verden, varmer vi op med denne uges fredags track, som igen i denne uge, er lidt nyt og spændende.

For d. 5. september udgiver Sccucci Manucci Records ‘Cinquemila Lire’ EP’en, hvor på fredagens track optræder. Tracket hedder, meget efterårs agtigt, “No More Sunshine” og kommer fra Toyboy & Robin, der lod en demo af dette track sive, allerede i juli måneden, lige siden har vi synes, at det var rigtig funky og fedt… og håber se’føli, at I synes det samme?

Her i et lidt andet edit..;

Ha’ en fantastisk weekend!!

Tjek Toyboy & Robin på Soundcloud…

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

No Instagram images were found.

%d bloggers like this: