Dance, House

DJ Svoger’s Fredags track – Uge 35

It’s finally fridaayyyy!… og Svogeren glæder sig til weekenden, af mange grunde, bl.a. fordi vi er blevet hyret til, at komme ud og spille lidt op i morgen, samtidig med, at vi lige er ved at ligge sidste hånd på DJ Svoger’s Mixtape for September, som for at sige det på godt dansk… edderfanrøvme bliver fedt;)… Men inden alle disse små herligheder fra DJ Svoger’s verden, varmer vi op med denne uges fredags track, som igen i denne uge, er lidt nyt og spændende.

For d. 5. september udgiver Sccucci Manucci Records ‘Cinquemila Lire’ EP’en, hvor på fredagens track optræder. Tracket hedder, meget efterårs agtigt, “No More Sunshine” og kommer fra Toyboy & Robin, der lod en demo af dette track sive, allerede i juli måneden, lige siden har vi synes, at det var rigtig funky og fedt… og håber se’føli, at I synes det samme?

Her i et lidt andet edit..;

Ha’ en fantastisk weekend!!

Tjek Toyboy & Robin på Soundcloud…

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

The latest compilation of cool, melodic house tracks is out for your listening pleasure. New look but same high quality... Link in bio to direct streaming on Soundcloud. Happy New Year to all of you from yours truly. To celebrate here is a "Best of 2017" ... Link to Soundcloud Player in bio Just in time for the holiday season! Link to Soundcloud i bio. New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt
%d bloggers like this: