Dance, Disco, House, Indie Dance, Nu Disco

DJ Svoger – September listen

For dig, der gerne ser September som en forlængelse af sommeren, så er der godt nyt lige her.

DJ Svoger har gjort det igen, nemlig sammensat den playliste vi vil foreslå at I lytter mest til, mens sommeren ebber ud. Der er lutter gode ting i vente, og der har været meget at vælge imellem … Kun en stenhård redaktionel proces hos Svogeren har gjort at vi har kunnet begrænse os til månedens 10 udvalgte, der bl.a. byder på nyt materiale fra – for os & Jer – velkendte Clancy og Finnebassen. Og så helt nye bekendtskaber som britiske Ed Congreave, australske Softwar og amerikanske Russ Chimes i et eksklusivt DJ Svoger edit. Nyd september … Musikken er i hus!

Hør listen som mixtape nedenfor:

De enkelte tracks kan du høre her:

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

The latest compilation of cool, melodic house tracks is out for your listening pleasure. New look but same high quality... Link in bio to direct streaming on Soundcloud. Happy New Year to all of you from yours truly. To celebrate here is a "Best of 2017" ... Link to Soundcloud Player in bio Just in time for the holiday season! Link to Soundcloud i bio. New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt
%d bloggers like this: