Disco, Funk/R&B, Hip-Hop/Rap

DJ Svogers Onsdags Optur

I skal ikke snydes for en enkelt godbid her midt på ugen.

Der er tale om den meget roste Franks Ocean, her med nummeret Pink Matter i en M A N I C skeleton re-work version. Nummeret har ligget i Svogerens kladdehæfte i nogen dage, og er endnu et godt eksempel på at der findes en masse spændende nyt hvis man kigger lidt nærmere efter øverst til højre for dette indlæg. Ofte findes der numre på observationslisten, som siden får mere prominent promovering, enten her på forsiden eller på FB. Men nyd dette. Det er top-klasse …

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger

Our latest post…

Categories

%d bloggers like this: