House

DJ Svoger’s Fredags track – Uge 37

Svogeren har strøget skjorte, sat marine krøllerne og dufter af pivfræk mand… og det er tid til en festlig fredag. Derfor indeholder fredags tracket i denne uge, også alle de ingredienser der skal til, hvis festen skal sparkes godt i gang. Man tager et funky beat, en vis portion house piano, en soulful mama, hendes veninder på kor og masser af handclap, clap, clap… og vupti, så er weekenden i gang og Svogeren er ude på gulvet!!!

Gi’ den op for… Treasure Fingers & Codes feat. Amy Douglas – “Blowin’ Up”

Tracket findes bl.a. på Hed Kandi’s nye “World Series USA” album, som i øvrigt har en imponerende trackliste.

Rigtig god weekend!

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger

Our latest post…

Categories

%d bloggers like this: