Disco

DJ Svoger’s Fredags track – Uge 39

Fredagens funky weekend opvarmning, er umiddelbart blot et disko bastard remix af to gamle klassikere. Det lyder jo lidt som en langgaaaber – men når man ved, at Late Nite Tuff Guy og Dimitri from Paris er een og samme person, samtidig med, at de to klassiker kommer fra poppens kongelige skatkammer, via søskendeparret Janet og Michael – ja, så vågner Svogeren.

Janet’s “Say you do” får her lidt fortjent opmærksomhed, mens storebror og Dimitri fint supplerer tracket – hvilket der er kommet et ganske funky remix ud af og som Dimitri løftede sløret for, i går torsdag… med andre ord, rimelig frisk fra fad!

Rigtig god weekend – på med de hvide handsker, hold dig om nakken og hiv dig i skridtet – her er “Say U Love Me” (LNTG Remix).

Som bonus kan du eventuelt lytte til Janet’s “Say You Do” her; http://www.youtube.com/watch?v=Vc_61-gsIIY

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

The latest compilation of cool, melodic house tracks is out for your listening pleasure. New look but same high quality... Link in bio to direct streaming on Soundcloud. Happy New Year to all of you from yours truly. To celebrate here is a "Best of 2017" ... Link to Soundcloud Player in bio Just in time for the holiday season! Link to Soundcloud i bio. New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt
%d bloggers like this: