Deep House, Disco, Indie Dance, Nu Disco

DJ Svoger’s Fredags track – Uge 40

Traditionen tro skal vi have det lidt sjovt på en fredag …

Derfor skruer Svogeren helt op og glemmer tid og sted, når han hører dagens spor som er en en heftig sag med tung basgang, højt tempo og en funky vokal, på kort visit. Det kommer fra de italienske producers og DJ’s Moonwalk. Nummeret huserer p.t. indenfor top 20 på Beatport, så helt skævt er det ikke. Giv det en lytter og skyd weekenden noget så eftertrykkeligt i gang …

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

The latest compilation of cool, melodic house tracks is out for your listening pleasure. New look but same high quality... Link in bio to direct streaming on Soundcloud. Happy New Year to all of you from yours truly. To celebrate here is a "Best of 2017" ... Link to Soundcloud Player in bio Just in time for the holiday season! Link to Soundcloud i bio. New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt
%d bloggers like this: