House

DJ Svoger’s Fredags track – Uge 41

Så har fredagen ramt DJ Svoger og vi har crawlet i karbadet – udelukkende for at få den helt rigtige skumfest stemning, Ibiza style… dertil skal man naturligvis bruge et track, der har fyldt dansegulvene denne sommer på ferieøen. Dette falder heldigt sammen med, at ugens track på DJ Svoger, ikke længere kun er forbeholdt de få udvalgte. For nu har Svogeren nemlig også fundet vej til Tensnake’s “Mainline” feat. Syron – selvom tracket først er til salg d. 5. november. Men vi deler straks med vennerne og ønsker alle en fantastisk weekend!!!

…og med lidt mere vokal;

Som en speciel DJ Svoger efterårsferie bonus, medfølger der i denne uge, en lille videosnas vedrørende “Mainline” tracket. Bemærk at klippet indeholder flere ledetråde, så du kan grave lidt dybere omkring Syron… god fornøjelse, for du vil støde på flere gode tracks fra hendes side.

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

The latest compilation of cool, melodic house tracks is out for your listening pleasure. New look but same high quality... Link in bio to direct streaming on Soundcloud. Happy New Year to all of you from yours truly. To celebrate here is a "Best of 2017" ... Link to Soundcloud Player in bio Just in time for the holiday season! Link to Soundcloud i bio. New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt
%d bloggers like this: