House

DJ Svoger’s Fredags track – Uge 41

Så har fredagen ramt DJ Svoger og vi har crawlet i karbadet – udelukkende for at få den helt rigtige skumfest stemning, Ibiza style… dertil skal man naturligvis bruge et track, der har fyldt dansegulvene denne sommer på ferieøen. Dette falder heldigt sammen med, at ugens track på DJ Svoger, ikke længere kun er forbeholdt de få udvalgte. For nu har Svogeren nemlig også fundet vej til Tensnake’s “Mainline” feat. Syron – selvom tracket først er til salg d. 5. november. Men vi deler straks med vennerne og ønsker alle en fantastisk weekend!!!

…og med lidt mere vokal;

Som en speciel DJ Svoger efterårsferie bonus, medfølger der i denne uge, en lille videosnas vedrørende “Mainline” tracket. Bemærk at klippet indeholder flere ledetråde, så du kan grave lidt dybere omkring Syron… god fornøjelse, for du vil støde på flere gode tracks fra hendes side.

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

No Instagram images were found.

%d bloggers like this: