Nu Disco

DJ Svogers Fredag’s track – Uge 42

Her midt i efterårsferien, hvor redaktionen har henlagt sit arbejde til kysten ved det Røde Hav, skal Svogerens venner forkæles med et rigtigt sommernummer, der emmer af vand, sand og sol …

Det leveres af det franske Nu Disco act Cajoline (ikke at forveksle med det franske vaskemiddel af sammen navn), og dette er tilsyneladende deres første egentlige release. Det blev sluppet til fri download på Soundcloud i går og pist væk er det i dag … Der er tale om en frisk brise af et downtempo Nu Disco track, der sender tankerne tilbage til sommerens få varme dage. Nyd dette. Det er SÅ godt …

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

The latest compilation of cool, melodic house tracks is out for your listening pleasure. New look but same high quality... Link in bio to direct streaming on Soundcloud. Happy New Year to all of you from yours truly. To celebrate here is a "Best of 2017" ... Link to Soundcloud Player in bio Just in time for the holiday season! Link to Soundcloud i bio. New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt
%d bloggers like this: