Deep House

DJ Svoger’s Fredags track – Uge 43

Svogeren har håndlunet et track gennem noget tid og flere gange, har det været med i finalen, når månedens ti stærke tracks har skulle udvælges. Men hver gang er det blevet overhalet af en yngre model. Hvilket faktisk er lidt synd, for det er isoleret set et super track, som ovenikøbet passer fantastisk til en dejlig fredag, hvor weekenden skal køres ind med lidt vuggende deep house, cool vokal og selvfølgelig uanede kærlighed fra Svogeren… her er Compuphonic feat. Marques Toliver med “Sunset” i et DJ T. Remix – enjoy;

Discussion

One thought on “DJ Svoger’s Fredags track – Uge 43

  1. Troede ikke man sådan kunne nyde et oktober mix lørdag MORGEN. Men det ku’ man. Tomlen op…

    Posted by Søren | 27. October 2012, 08:23

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

The latest compilation of cool, melodic house tracks is out for your listening pleasure. New look but same high quality... Link in bio to direct streaming on Soundcloud. Happy New Year to all of you from yours truly. To celebrate here is a "Best of 2017" ... Link to Soundcloud Player in bio Just in time for the holiday season! Link to Soundcloud i bio. New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt
%d bloggers like this: