Deep House

DJ Svoger’s Fredags track – Uge 43

Svogeren har håndlunet et track gennem noget tid og flere gange, har det været med i finalen, når månedens ti stærke tracks har skulle udvælges. Men hver gang er det blevet overhalet af en yngre model. Hvilket faktisk er lidt synd, for det er isoleret set et super track, som ovenikøbet passer fantastisk til en dejlig fredag, hvor weekenden skal køres ind med lidt vuggende deep house, cool vokal og selvfølgelig uanede kærlighed fra Svogeren… her er Compuphonic feat. Marques Toliver med “Sunset” i et DJ T. Remix – enjoy;

Discussion

One thought on “DJ Svoger’s Fredags track – Uge 43

  1. Troede ikke man sådan kunne nyde et oktober mix lørdag MORGEN. Men det ku’ man. Tomlen op…

    Posted by Søren | 27. October 2012, 08:23

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

New house compilation from yours truly now available on Soundcloud. Link to track in DJ Svoger bio... New beats from yours truly. Find a direct Soundcloud link in my DJ Svoger bio. Enjoy! The last Copenhagen summer night... #klausmarkholthansen #lanemarkholt Enjoy now on Soundcloud.com/djsvoger... Yet another summer-vibe collection out now on Soundcloud.com/djsvoger The latest edition is out! Stream on www.soundcloud.com/djsvoger

Our latest post…

Categories

%d bloggers like this: