Listen to The October 2012 Mixtape…

Så blev det atter tid til at afsløre Svogerens favoritter til Oktober for alle venner. Månedens liste er spækket med varm, vokal disco/house, og perfekt egnet som opvarmnings-sæt.

Den spænder nemlig fra et lettere chill-out tempo omkring de 110 BPM, med både nyt og gammelt fra Alison Valentine, Mario Basanov m.fl. For siden at slutte i hæsblæsende klub-stemning omkring de 130 BPM med Treasure Fingers i et DJ Svoger edit! For også i denne måned har svogeren editeret et par af sporene, nemlig – udover Treasure Fingers’ “Blowin’ up” – sjældenheden Sizeup’s “Movin real close”. Herudover får I remix-arbejde fra flere af Svogerens favoritter, bl.a. Moon Boots og  Finnebassen. Så der er ingen undskyldning … det er absolut eksklusivt indhold der findes på denne måneds liste.

I kan stream’e listen som mixtape nedenfor:

Som noget helt nyt har Svogeren åbnet for gratis downloads via Soundcloud. Nu kan du altså downloade Svogerens mixtapes og spille dem offline, på dine egne platforme såsom mobilen, din iPod, iPad eller laptop. Klik på “download” nedenfor, for at laste Oktober listen ned.

Vil du høre de enkelte tracks hver for sig, så værs’go:

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Follow us on Instagram

No Instagram images were found.

%d bloggers like this: